Kuumottava kotimatka


"Kello oli puoli kaksi, kun mä seisoin kadunvarressa ja yritin kääriä villakangastakkia vähän tiukemmin kiinni. Mulla oli ihan liian vähän päällä, lyhyt mekko ja ohuet sukkarit, mut baarin lattialla tanssiessa nekin olivat jo melkein liikaa."  18-vuotias Saana odottaa isäpuoleltaan kyytiä baarista kotiin, eikä osaa edes kuvitella, millaisen kyydin tuleekaan saamaan.




------





SV/DISCLAIMER : Sisältää erittäin tarkkaa seksin (suuseksi, masturbaatio, penetraatio, sormileikit) kuvailua, kiroilua, sekä seksiä vanhemman miehen ja nuoren naisen välillä (isäpuoli/tytärpuoli). Autoliikkeen autojen päälle ei saa oikeasti kiivetä. Pettämisessä vastuu on aina osapuolella, joka on parisuhteessa, enkä kannusta tällä kirjoituksella ketään myöskään pettämään, sillä pettäminen aiheuttaa usein saatanan pahaa mieltä.



-----



Kello oli puoli kaksi, kun mä seisoin kadunvarressa ja yritin kääriä villakangastakkia vähän tiukemmin kiinni. Mulla oli ihan liian vähän päällä, lyhyt mekko ja ohuet sukkarit, mut baarin lattialla tanssiessa nekin olivat jo melkein liikaa. Mä olin hinkannut itseäni koko illan meidän kylän jokaiseen jätkään, joka vaan tuli liki tanssimaan, mutta yhdenkään kanssa juttu ei ollut edennyt paria kouraisua tai suudelmaa pidemmälle. Mua panetti. Panetti aivan saatanasti ja tää ilta ei ollut helpottanut asiaa, päinvastoin. Vihdoin mä näin Jarkon auton. Se oli kuin laiva. Porchen citymaasturi, korkea ja komea. Mun piti oikeasti tehdä töitä, että pääsin kymmenen sentin korkojen kanssa sisälle ilman, että naarmutin autoa tai vaikutin vaivalloisuuteni takia liian humalaiselta. Okei mä olen kahdeksantoista, mutta vanhemmille aina lapsi.
Jarkko ei tosin ollut mun isä, vaan äidin miesystävä. Avomies, mikälie. Kuitenkin asunut meillä jo pari vuotta. Se oli luvannut hakea mut baarista tullessaan itse bisnesmatkalta kotiin. Äiti oli yötöissä ja taksit ei mua kamalasti kiinnostaneet, joten tää järjestely oli sopinut mulle paremmin kuin hyvin.

No mitäs mirkku, oliko huonot bileet, kun maltoit jo lähtee? Jarkko ohjasi auton jatkamaan matkaa.
 - Joo. Tai ihan okei, sitä samaa, en mä jaksanu siellä pidempää heilua.

Mä katsoin Jarkkoa nopeasti. Sillä oli pitkästä ajomatkasta huolimatta edelleen kauluspaita ja pikkutakki siististi päällä, eikä siitä näkynyt mihinkään, että se oli vielä kuusi tuntia sitten ollut Suomen ulkopuolella. Siinä oli jotain erilaista, jotain mitä mä en ollut ennen nähnyt. Sen parta oli reissussa ehtinyt kasvaa sängeksi, jonka päässä oli jo selkeästi havaittavissa olevaa harmaata ja sen kädet näyttivät rattia vasten vahvoilta ja varmoilta. Ihan eriltä, kuin niiden hikisten kukkakeppien, joita vasten mä olin äsken persettäni hytkyttänyt. Miten erilaiselta tuollaiset kädet tuntuisivatkaan mun vyötäröllä ja perseellä, nousemassa pitkin mun selkää ja hyväilemässä niskaa.

 -  Etkai sä vielä oo ihan uupunut? Jarkon matala ääni havahdutti mut.
 -  Häh?
 -Mun pitäis käydä nopee heittämässä parit sopparit tohon kaupalle, että aamuvuorolaiset voi ottaa hommat hoitoonsa heti ekana, Jarkko selitti.  Mä nyökkäsin. 
-  Joo, mennään vaan.

Mä tunsin, miten mun alapää kuumotti penkkiä vasten enkä voinut käsittää, miten mä olin voinut kiihottua Jarkosta. Olihan se joo ikäisekseen ihan hyvässä kondiksessa, mutta se oli mun äidin mies, eikä sen kuuluisi herättää mussa minkäänlaisia seksuaalisia tuntemuksia. Mä en ollut koskaan edes kuullut, että ne olisivat harrastaneet äidin kanssa seksiä, eli mulla ei ollut siihen minkäänlaista yhteyttä. Mä ymmärtäisin, jos olisin joskus kuullut sen. Miltä se kuulostaisi sängyssä? Sillä oli matala puheääni ja mun empiirisen tutkimuksen mukaan se ja äiti panivat joko tosi hiljaa tai ei ollenkaan. Ehkä se murahtelee sellaisella matalalla taajuudella, jonka kuulee vaan ihan lähellä. Jos se huokailee korvaan. Tai puristaa tukasta tai lantiosta, ettei se huuda. Mun pillu alkoi melkein huutaa, se vääntelehti alushousuissa ja mun oli pakko purra huulta ja painaa päätä penkkiä vasten, että sain taas itseni tähän maailmaan. Me oltiin pysähdytty liikkeen eteen.

 -Tuutko sä mukaan vai ootatko siinä? Mä vilkaisin ympärilleni, pimeä parkkipaikka tähän aikaan yöstä ei houkuttanut.
 - Mä tuun mukaan, mä mutisin ja vääntäydyin ulos autosta

Jarkko sytytti valot näyttelytilaan ja käski mun viihdyttää itseäni sen aikaa, kun se kävi hoitamassa hommat toimistossa. Mä aloin kierrellä hallia ja tutkia autoja. Pysähdyin jalustalla olevan punaisen urheiluauton viereen. Se oli upea. Se huusi valtaa ja vapautta, seksiä ja villiä elämää. Mä olin joskus joillain automessuilla nähnyt, miten just tällaista autoa varten oli palkattu naisia markkinoimaan sitä. Niillä naisilla oli vaalea tukka ja pitkävartiset saappaat ja ne toimivat ikään kuin linkkinä ihmisen ja auton välissä. Toisaalta musta kertoi autosta jotain se, ettei sen myyntiin luotettu, vaan piti palkata naiskauneutta avuksi. Mä aloin nojailla autoa vasten erilaisilla poseerauksilla, mitä muistelin mainosnaisten tehneen. Kädet kattoa vasten ja persettä ulos, selkä ovea vasten ja risti jalat. Kun mä varmistin, ettei Jarkkoa vielä näkynyt missään, mä kiipesin hajareisin istumaan konepellille ja taivutin selkäni kaarelle sitä vasten. Aloin hitaasti liikuttaa käsiäni ensin pitkin auton pintaa, mutta siirsin ne sitten mun keholle. Toista kättä kuljetin hyväilemään mun rintoja ja toinen liikkui edes takaisin sisäreidellä, sivuten välillä ihan kevyesti mun klitorista. Mun mekko oli kohonnut jo lantion yli vyötärölle ja mä mietin, miltä tuntuisi, jos Jarkko olisikin siinä ja työntyisi muhun tässä auton konepellin päällä. Mun oli pakko ujuttaa käteni sukkahousujen vyötäröltä sisään ja painaa kämmen vasten mun halukkaana hohkaavaa alapäätäni. Enempää en uskaltanut. Otin käteni pois housuista ja nousin istumaan. Avasin silmäni.

             - Oisitsä voinu jatkaakin, Jarkko seisoi parin metrin päässä.

Mun sisällä aaltoilivat kiima ja häpeä. Tuijotin Jarkkoa säikähtäneenä, mutta tajusin pikkuhiljaa mitä se oli sanonut. Oisit sä voinut jatkaakin. Mä laskin katseeni sen kasvoista alemmas ja näin, miten sen housujen etumus pullotti. Mä sykähdin muutaman kerran ja nielaisin. Laskeuduin alemmas konepellillä ja sain jalkani maahan. En tiennyt mihin tuijottaisin. Jarkko käveli mun eteen, mutta ei sanonut mitään. Ei tullut kiinni, mutta lähelle. Näin miten housujen alla sen penis nytkähti ja ymmärsin, että se halusi mun tekevän ensimmäisen liikkeen. Halusi mun vapauttavan sen vastuusta. Nostin katseeni sen silmiin ja niissä loisti himo. Puhdas himo. Mun edessä seisova viisikymppinen, oikeasti aikuinen ja hyvännäköinen mies, halusi mua.
Mä nostin käteni sen housujen napille ja avasin sen. Liu’utin vetoketjun alas ja vedin yhdellä kertaa alas sen housut ja bokserit. Jarkolla todellakin seisoi. Mä en ikinä ollut nähnyt sellaista kyrpää. Se oli paksu ja siinä pullotti suonia. Se ei ollut pisin näkemäni, mutta heittämällä paksuin. Mä tartuin siitä kiinni, eikä mun käsi edes mennyt kokonaan ympäri. Huokaisin. Se kaartui aivan helvetisti ylöspäin ja sykähti taas mun kättä vasten. Aloin liikuttaa kättäni edes takaisin ja Jarkko murahti, sen murahdus kuulosti just siltä, mitä olin autossa hekumoinutkin. Murahdus sai mut haluamaan sitä vielä enemmän. Pudottauduin polvilleni ja nuolaisin varovasti terskaa. Jarkko värähti. Pyöritin kieltäni terskan ympäri, mutten vielä ottanut sitä suuhuni. Maistoin siinä puolen vuorokauden matkustamisen, miehisen ja hikisen maun. Siirsin käteni pois varrelta ja annoin käsieni vaeltaa Jarkon kropalle. Kostutun huuleni ja imaisin kyrvän kokonaan suuhuni

 -  Ai vittu saatana, Jarkko ulisi ja tarrasi takaraivooni puristaen mun hiukset mytyksi sen nyrkkiin. Se painoi mun naamaa sen alavatsaa vasten ja jouduin taistelemaa kakomisrefleksiä vastaan.

Jarkko alkoi hitaasti naimaan suutani. Mun ikäiset pojat yleensä vaan makasivat lahnoina paikallaan, kun mä imin, nuolin ja lutkutin niitä kuin henkeni edestä. Nyt mun täytyi vain pitää suuni auki ja antaa Jarkon työnnellä itseään haluamaansa tahtiin. Se tuntui äärettömän kiihottavalta. Nostin katseeni ja tuijotin silmät lautasina Jarkon silmiin. Se tuijotti mua takaisin ja kiihdytti tahtia. Jarkko ei kuitenkaan halunnut jatkaa tätä kauaa vaan vetäisi itsensä pois ja nosti mut seisomaan eteensä.

Jarkko kuljetti kättään mun poskelta solisluulle

  -Täähän on meidän kahden salaisuus sit, eikö? se kuikasi tummalla äänellä mun korvaan ja imaisi. Mä voihkaisin. – Ja kumpikaan ei jää tästä mitään velkaa, eikö? Jarkko mumisi ja hyväili kädellään mun rintaa.
 -  Joo. Joo totta kai, mä huokailin, kun se nosti mut istumaan takaisin konepellille.

Mulla oli olkaimeton mekko ja Jarkko lasku sen rintojeni alapuolelle. Mekon alla oli punaiset rintaliivit, samaa sävyä auton ja mun stringien kanssa. Mä lähdin baariin aina varautuneena parhaaseen skenaarioon. Jarkko ihaili hetken mun nuoria ja pyöreitä rintoja kupeissaan, mutta avasi pian hakaset ja heitti rintaliivini pois tieltään

-  Sulla on täydelliset rinnat, se sanoi ja tuijotti mua silmiin totisena. -Onks näitä kukaan vielä hoitanut kunnolla?

Jarkko tuijotti mua edelleen, mutta puristi samalla hellästi mun rintaa ja hipaisi peukalollaan sen äärimmilleen kovettunutta nänniä. Mä ulvahdin.

-   Ei taida olla, Jarkon suu kääntyi pieneen hymyyn, ja se kumartui nuolemaan mun rintoja.

Kukaan mies ei ollut nuollut mun rintoja ennen. Puristellu ja imenyt joo, mutta tää oli jotain uutta. Tunsin, kuinka Jarkon liikkeet lähettivät sähköiskuja ympäri mun kehoa. Sillä aikaa, kun Jarkko nuoli ja imi mun toista rintaa, puristi se toisella kädellä vasemman nännini sen peukalon ja etusormen väliin niin, että se samanaikaisesti sattui, mutta samalla lähetti mielihyvän aaltoja pitkin reisiäni.
Mulle tuli äkkiä pakottava tarve suudella Jarkkoa. Mä nostin sen takaisin mun kasvojen tasolle ja vedin vasten huuliani. Jarkon parransänki pisteli, kun se suuteli mua takaisin himokkaana. Mä ripustauduin siihen kiinni ja painoin itseni sen vahvaa kehoa vasten. Tunsin, miten sen elin painoi mun alavatsaa ja nykähti joka kerta kun meidän kielet koskettivat toisiaan. Jarkko painoi mua vasten konepeltiä ja kumartui mun ylle, toisella kädellään se esti iteään romahtamasta kokonaan mun päälle samalla, kun sen toinen käsi alkoi hyväillä mun reittä. Jarkko hyväili mua sukkahousujen päältä, painoi peukaloaan vasten mun alapäätä ja mä huokailin sen suuhun haluten vaan lisää. Tunsin, miten pilluni valui nesteitä.
Jarkko kohottautui ylöspäin niin, että sai molemmat kädet käyttöönsä. Se käsillään mun sukkahousujen haaruksista ja repäisi. Mä henkäisin yllätyksestä ja ihastuksesta. Siinä mä makasin, punaisen urheiluauton päällä tukka sotkussa, pieni kotelomekko jotenkuten päällä ja rinnat paljaana, korkkarit jalassa ja sukkahousut revittyinä, ja keski-ikäinen karski mies himoiten mun päällä. Mä tunsin olevani just sellaisessa pornoelokuvassa, joita mä salaa huoneessani katsoin.
Jarkko tuijotti mua ja työnsi kätensä housujen sisään siirtäen samalla stringejä syrjään mun häpyni edestä.

 -Vittu sä olet märkä, se huokaisi ja juoksutti peukaloaan ylös ja alas pilluni suulla.

       Musta tuntui, että mä olin jo nyt hekuman huipulla. Jarkon sormi pyöri välillä klitoriksella ja kävi silloin tällöin nopeasti mun sisällä. Samalla se tuijotti mua vakavana, kuin arvioiden joka hetki mitä mä tunsin. En enää osannut olla hiljaa. Tärisin ja ynisin konepeltiä vasten ja yritin nostella lantiotani saadakseni Jarkon sormet syvemmälle, mutta se vetäytyi joka kerta. Tuntui, että mä räjähdän aivan kohta, niin suuri kiima mun alapäässä tykytti.

 -  Voitko sä pliis panna mua nyt? mä kysyin, kun Jarkko taas kerran veti sormensa ulos mun pillusta.

Jarkko naurahti ja vetäytyi taaksepäin. Se alkoi hitaasti napittaa paitansa nappeja auki ja mä tasasin hengitystäni seuraavaa koettelemusta varten.

 -Mulla ei oo kortsuja mukana, Jarkko totesi edelleen avaten paitaansa.
-  Mulla on pillerit, mä valehtelin. En halunnut ottaa sitä riskiä, etten saisi Jarkon paksua kyrpää mun sisääni tänään.

Jarkko katsoi mua tutkivasti, se kai yritti päättää, puhuinko mä totta vai en. Tuijotin takaisin ja levitin jalkojani vielä enemmän sen eteen. Näin miten sen silmissä välähti ja se astui yhdellä askeleella mun luokseni ja painautui taas päälleni. Jarkko painoi huulensa mun kaulaa vasten ja suuteli sitä hellästi.
Pikkuhiljaa sen suudelmat kävivät rajummiksi, se imi ja nuoli kaulaani, enkä mä voinut käsittää minkälaista nautintoa mä pystyin siitä saamaan. Mun selkä nousi kaarelle ja valitin ääneen, mun kädet haroivat Jarkon hiuksia ja puristivat selkää.
Vihdoin tunsin, miten Jarkon penis alkoi hitaasti työntyä muhun. Olin niin märkä, että se olisi liukunut vaivatta sisään, mutta Jarkko halusi liikkua hitaasti. Se suuteli mun korvaa ja liikkui milli kerrallaan syvemmälle muhun. Jarkon suusta alkoi kuulua hiljaista valitusta ja tunsin, miten se huokaili vasten mun korvaa. Jumalauta sä tunnun hyvältä nainen, se mumisi työntäessään itsensä vihdoin loppuun asti. 

 -  Jumalauta sä tunnun hyvältä nainen, se mumisi työntäessään itsensä vihdoin loppuun asti.

Mä ulisin sen paksun kyrvän venyttäessä mua aivan uudella tavalla. Se ei sattunut, mutta tuntui isolta. Jarkko alkoi hitaasti työntelemään itseään sisääni, pyöritellen välillä lanteitaan mua vasten. Se nopeutti tahtia ja tunsin miten sen kyrpä hankasi pilluni jokaista seinämää.
-          Sä tunnut niin isolta, mä huohotin ja nostin jalkani Jarkon selän taakse innostaen sitä naimaan mua yhä kovempaa.
Jarkko nousi pystyyn mun päältäni ja alkoi hieromaan klitoristani hidastaen samalla työntöjensä tahtia. Sen toinen käsi hieroi rintojani ja toisen käden peukalo pyöri hidasta ympyrää klitorikseni päällä. Jarkko teki lantiollaan aaltomaista liikettä ja tuntui, että se osui sisälläni johonkin kohtaan, joka vapautti järjetöntä nautintoa. Aloin huokailemaan raskaammin ja Jarkko nopeutti tahtiaan. Se tuntui innostuvan nautinnostani ja mä puolestani innoistuin sen hiljaisesta murinasta, mikä siitä kuului, kun se tasaisesti jauhoi sisässäni. Tunsin olevani aivan rajoilla. Jarkko lopetti hieromisen ja painautui takaisin mun päälle. Se alkoi naida mua rajusti liimaten mut aivan peltiin kiinni. Jarkon lantio hakkasi mua ja sen pallit heiluivat mua vasten samassa tahdissa. Siinä oli jotain ihanan rajua ja alkukantaista.

Mä haluan tuntea, kun sä tuut mun kyrvän ympärillä, Jarkko huohotti mun korvaan.

Se nosti päätään ja otti niskastani kiinni tuijottaen mua silmiin vaativalla kiimaisella katseella. Jarkon elin jauhoi mun sisällä ja sen lantio hieroi samalla kiltoristani saaden mut ulisemaan ja vääntelehtimään sen tiukan otteen alla.

 -  Mä tuun ihan just, pane mua vielä kovempaa, mä sain katkonaisesti huokailtua voihkintani keskeltä.

Jarkko tiukensi otettaan mun niskasta ja puristi toisen kätensä lujasti mun rintani ýmpärille, nipistäen vielä nännini sormiensa väliin. Sitten se lisäsi vielä tahtia. Tunsin, miten värinä alkoi laajenemaan mun reisistä ylöspäin, voihkintani muuttui jatkuvaksi valitukseksi ja Jarkko ähisi kuin pidätellen itseään tulemasta kaikin voimin. Jarkon kyrpä jäykistyi vielä lisää ja tuntui kuin se olisi yrittänyt repiä mut kokonaan.
Aloin tärisemään Jarkon alla ja tuijotin sen silmiin hurmoksen vallassa. Puristin kynteni Jarkon leveään selkään ja annoin periksi. Tunsin, kuinka orgasmi pyyhkäisi ylitseni, sykin ja kouristelin Jarkon ympärillä sen lisätessä tahtia vielä entisestään. Vavahdellessani sitä vasten näin, kuinka sen katse lasittui ja kaikki liike pysähtyi. Jarkko vääntyi kaksin kerroin ja huusi matalaa ärisevää huutoa. Tunsin, miten sen kyrpä sykki sisälläni, kun Jarkko kouristeli valittaen ja puristaen mun niskassa olevaa hiustuppoa tiukasti nyrkkiinsä.
Me maattiin hetki hiljaa päällekkäin ja tasattiin hengityksiämme. Jarkko veti itsensä varoen mun sisältä ja lastillinen kuumaa spermaa valahti mun sisältä pakaroiden kautta konepellille. Vilkaisin Jarkkoa, joka oli selkeästi huolestunut auton pinnan hyvinvoinnista. Mä tuijotin sitä ja nousin ylös Jarkon eteen, sen ottaessa muutaman askeleen taaksepäin antaakseen mulle tilaa. Sitten mä käännyin selin Jarkkoon päin, kumarruin auton ylle ja nuolaisin lämpimät spermat suuhuni. Pyöräytin persettäni vielä kiusatakseni ja nousin takaisin ylös puhtaan auton päältä.

Ja kukaan ei saa tietää, meidän kahden salaisuus, sanoin nostaessani mekon rintojeni peitoksi. Laskin helman alas ja poimin maasta rintaliivini, niitä en tarvitsisi kotimatkalla.

Lähdin kävelemään ovelle päin, mutta käännyin vielä.

 - Mä en tiedä susta, mutta mulla ainakin tuli aika kova nälkä. Mitä sä sanoisit, jos haetaan kotimatkalla snägäriltä mätöt ja syödään menetetyt kalorit?

Jarkko nosti housunsa ylös ja virnisti mulle

  -Eiköhän toi saada onnistumaan.

Kommentit

Lähetä kommentti