Auringonpolttama


"Avasin silmäni ja näin virneen miehen kasvoilla. Hän oli huomannut.  Asetuin nojaamaan käilläni lavuaaria vasten ja mies alkoi levittää geeliä selkääni."  Neljäkymppinen eronnut perheenäiti on yksin etelänlomalla ja törmää allasalueella avuliaaseen nuoreen mieheen.






-----------


SV/DISCLAIMER: Sisältää tarkkaa kuvailua seksistä (sormileikit, penetraatio). Muistathan, että täysin ventovieraan mukaan lähteminen on aina riski, jota en voi suositella ottamaan. Tekstissä on myös lievästi sukupuolistereotypista kuvailua ja tiedän, ettei ihmisen sukupuoli vaikuta esimerkiksi siisteyskäyttäytymiseen.



-----------



Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta, käännyin selältäni vatsalleni ja kohensin uimapukuni alaosaa. Ympärilläni kuului hiljaista puheensorinaa, muutamia molskahdusia ja allasbaarin salsasoittolista. Hotelli oli hiljentynyt, kun suurin osa lapsiperheistä oli lähtenyt koko päivän kestävälle retkelle huvipuistoon. Nautin rauhasta, joka vihdoin oli laskeutunut hotellialueelle. Olin vahingossa valinnut lapsiystävällisen hotellin, vaikka aikomukseni oli ollut pitää lapsivapaa lepoviikko. Minä olin kahden lapsen äiti ja eronnut osa-aikavanhempi. Puolet kuukaudesta nautin lasteni kanssa olosta ja toisen puolen sain olla yksikseni.

-Hei anteeks! Kuulin jonkun kutsuvan yläpuoleltani.

Käänsin katsettani. Vieressä seisoi nuori mies, arviolta reilu parikymppinen. Katsoin sitä kysyvästi.

-Täähän ei siis sinänsä mulle kuulu, mutta ajattelin että jos sä et oo huomannu, niin sun selkä on tosi pahasti palanut, mies takelteli.

Käännyin ympäri ja nousin istumaan. Liike tosiaan teki kipeää selälleni, sen iho tuntui kuumottavalta ja kireältä.

-Voi vitun vittu, manasin. -Unohdin näköjään laittaa rasvaa sinne. Hei kiitos, kun sanoit!
-Ei mitään, totta kai. Mulle kävi toi sama kaks päivää sitten, mut aloe vera-geelillä mä sain sen tosi nopeasti kuntoon, mies selitti.
-Aloe millä?
-Aloe vera. Se on sellaista geeliä, mikä rauhottaa palanutta ihoa.

Kinnostuin, selkä tykytti niin, ettei siihen kärsinyt laittaa edes paitaa päälle.

- Mistä sitä geeliä voi ostaa, voisin ehkä tarvita myös?
-Mä toin sen suomesta, mies sanoi pahoitellen. – Mut jos sä haluat, niin voin mä antaa siitä sulle nyt ainakin ensiapua, mun huone on ihan tossa nurkan takana, se jatkoi ystävällisesti.

Katsoin miestä mittaillen. Ei näyttänyt psykopaatilta, ehkä uskaltaisinkin lähteä hänen matkaansa. 

-Kiitos, se ois kyllä tosi kivasti tehty.

Miehen huone oli sotkuinen, täynnä tyhjiä kaljatölkkejä ja viinipulloja. Huoneessa oli kaksi sänkyä, molemmat petaamatta. Huone haisi miehiseltä, partavedeltä ja vähän viinalta. En riisunut sandaalejani, ties mitä tältäkin lattialta löytyisi. 

-Sori täällä on vähän sotkuista, mies tokaisi kuin lukien ajatukseni. -Me ollaan opiskelukamujen kanssa miesten matkalla, eikä toi siivous oo ihan prioriteettilistalla ykkösenä.

Hymyilin miehelle, eihän mulla ollut valittamisen varaa: nuorukainen halusi hyvää hyvyyttään jakaa geelistään minulle.

-Mitä te opiskelette? kysyin kohteliaisuuttani.
-Fyssareiks, kolmatta vuotta, mies vastasi ja suuntasi kylpyhuoneeseen. – Tuu hei tänne, niin mä voin levittää tän.

Seurasin miestä. Kylpyhuoneen ovella nenääni tulvahti entistäkin voimakkaampi partaveden ja pesuaineiden tuoksu. Siinä oli jotain äärimmäisen kiihottavaa ja maskuliinista. Vilkaisin miestä. Hänellä oli päällään pelkät shortsit ja lippalakki. Nielaisin. En ollut ulkona auringon häikäistessä huomannut, miten upea kroppa miehellä oli. Pyykkilautavatsa ja lihaksikkaat kädet. Pitkä vaalea tukka pilkotti lippiksen alta. Alavatsassa sillä oli tatuointi, jotain tekstiä ja kuva, joka jatkui housujen alle. Tunsin, kuinka uimapukuni alla nännini alkoivat itsepintaisesti kovettumaan. Suljin silmäni ja yritin karistaa miehen kehon mielestäni, mutta se ei onnistunut. Mies aivan varmasti oli jo pannut merkille tuijotukseni, sekä ylösnouseet nännini.

-Käy nojaamaan tota lavuaaria vasten, niin mä levitän tämän, mies ohjasi ilkikurisuutta äänessään.

Avasin silmäni ja näin virneen miehen kasvoilla. Hän oli huomannut.  Asetuin nojaamaan käilläni lavuaaria vasten ja mies alkoi levittää geeliä selkääni. Aluksi se kirveli, mutta pikkuhiljaa geeli alkoi viilentämään ihanasti. Miehen kädet tekivät hidasta ympyrää yläselälläni. Mies lisäsi hieman painetta ja tutki peukaloillaan selkäni lihaksia.

-Sä oot vähän jäykkänä täältä, se mutisi.

Hämmennyin miehen hoitavasta otteesta. Tuijotin sitä peilin kautta ja yritin tulkita sen kasvojen ilmeitä. Mies näytti tutkivalta pyörittäessään sormiaan selälläni. Kevyt hieronta tuntui uskomattoman hyvältä ja suljin silmäni nauttiakseni kosketuksesta.

-Mä voisin varuilta lisätä tätä myös tonne uimapuvun alle, ettei se iho ärry sieltäkin, mies sanoi hitaasti, kuin punniten jokaista sanaansa. -Jos sä siis voit ottaa tota vähän alemmas.

Olin hiljaa. Mies halusi minun riisuvan uimapukuni kokonaan yläkeholtani. Puntaroin hetken. Geeli tuntui tosiaan helpottavan kirvelyä ja mitä paremmin sen levittäisi, sitä parempi se kai iholleni olisi. Toisaalta taas, silloin mies näkisi paljaat rintani. Mietin kuumeisesti. Tuo mies tuskin oli vielä päässyt näkemään nelikymppisen naisen synnytyksen ja imetyksen jälkeisiä rintoja. Vaikka rintani olivatkin suhteellisen hyvässä muodossa, ei ollut epäilystäkään, etteikö parikymppisillä ollut kiinteämpiä. Mutta toisaalta taas, en tuntenut tätä miestä, enkä tuskin tulisi koskaan tapaamaan uudestaan, joten oliko sillä niin väliä, näkikö yksi ihminen paljaat rintani. Ujutin olkaimet pois hartioiltani ja laskin uimapukuni vyötäisilleni. Kuulin, kuinka mies nielaisi.
Mies alkoi levittää geeliä koko yläselälleni, vaihdellen välillä painetta ja liuttaen peukaloitaan välillä selkärangan viertä. Huokaisin, miehen kädet tuntuivat kehollani varmoilta ja vahvoilta. Mies siirsi kätensä hartioilleni alkaen ihan kunnolla hieromaan niitä. Huokaisin uudestaan, nyt niin, että mies varmasti huomasi, kuinka paljon nautin tästä. Huokailuni tuntui rohkaisevan miestä, sillä hänen käsiensä liikeet kävivät yhä rohkeammiksi ja varmemmiksi. Kädet siirtyivät ylhäältä alaselälleni ja mies laski kysymättä uimapukuani yhä alemmas. Mies hieroi nyt alaselkääni, välillä puristaen lantiotani hän käytti peukaloitaan reilusti uimapukuni reunan alla. Tilanne tuntui äärimmäisen jännittävältä ja latautuneelta. Kuulin, kuinka miehen hengitys kävi raskaammaksi.
Mies tavoitti katseeni peilin kautta ja näytti kysyvältä, samalla liu’uttaen sormeaan uimapuvun reunalla. Nyökkäsin miehelle pienesti ja tämän kasvot sulivat hymyyn. Mies kääntyi suutelemaan kaulaani ja polveni notkahtivat, minun oli otettava ihan kunnolla tukea lavuaarista. Mies siirtyi nuolemaan korvaani, lipaisten ensin pitkän vedon koko korvani pituudelta ja jääden sitten leikkimään sen suulle. Mielihyvän aallot liikkuivat kohti jalkoväliäni. Samalla miehen nuoret kädet liikkuivat varmoin ottein vartalollani hyväillen täyteläisiä rintojani ja reisiäni. Miehen tihentynyt hengitys ja hätäiseksi käyneet liikeet paljastivat hänenkin olevan kiihottunut tilanteesta. Kädet liikkuivat reisilläni yhä lähemmäs jo himosta tykyttävää vakoani ja raotin kutsuvasti reisiäni. Mies kyykistyi taakseni ja laski uimapukuni kokonaan alas. Olin nyt täysin alastomana tuon nuorukaisen edessä. Mies suuteli takareisiäni ja pakaroitani, kuljettaen sormeaan pakaroiden välistä kohti pilluani, kuitenkin varoen vielä koskemasta minuun.
Mies nousi ylös ja tarkasteli minua peilin kautta. Hän päästi kevyen vislauksen ja riisui shortsinsa lattialle. Housujen alta paljastui täydessä seisokissa oleva nuoren miehen elin, pitkä ja jykevä. Vislasin miehelle takaisin ja sain takaisin silmäniskun. Mies astui aivan kiinni minuun ja minä työnsin lantiotani taaksepäin tehdäkseni hänelle mahdollisimman suoran tien sisääni. Mies hieroi kaluaan pilluni huulia vasten varmistuakseen, että olin tarpeeksi märkä. Penis liukui vulvani suulla vaivattomasti ja tajusin valuvani nesteitä. Olin kiihottunut hierontatilanteesta niin paljon, että olin jo ilman sen suurempaa koskettelua täysin valmiina tuon miehen naitavaksi. Työnsin lantiotani häntä kohden kuin anellen häntä työntymään sisääni. 

-Sulla taitaakin jo vähän kiire, mies mutisi tyytyväisenä ja kevyesti ähkäisten hän työntyi koko mitaltaan sisääni saaden minut haukkomaan henkeäni.

 Tunsin, kuinka tuo kalu täytti minut pohjaan saakka ja puristin itseni tiukasti sen ympärille, kuin toivottaen sen tervetulleeksi. Mies ei aikaillut, vaan aloitti heti reippaan työntelyn. Nuori kalu tuntui upealta, se hieroi pilluni seinämiä nautinnollisesti ja sai minut todellakin tuntemaan itseni täydeksi. Kiivas tahti ja miehen hiljainen ähkintä kiihottivat minua entisestään. Rintani heiluivat työntöjen tahdissa ja mies tuijotti niitä peilin kautta lumoutuneella katseella. Hän tarttui molempiin rintoihini ja puristeli niitä hekumassaan jatkaen samalla rytmikästä naimistaan. Tuijotin miehen hurmioituneita kasvoja, hän tuntui nauttivan saadessaan naida minua.
Työntöjen tahti muuttui yhä vaativammaksi ja mies siirsi kätensä lantiolleni puristaen lujasti. Hän työnsi muutaman kerran lujasti aivan pohjaan saakka, vetäen minua samalla lantiosta. Ulvahdin peniksen osuessa pilluni pohjaan. Mies rauhoitti työntönsä takaisin tasaiseen tahtiin ja siirsi kättään alemmas vatsallani, kunnes se tavoitti vihdoin odottavana tykyttävän klitorikseni. Voihkaisin ääneen, kun miehen sormet alkoivat tehdä pientä ympyrää kostean ja turvonneen klitorikseni ympärillä. Tukeuduin yhä enemmän käsiini ja suljin silmäni. Nuoren miehen otteet olivat iästä huolimatta varmat ja toimivat ja tunsin, kuinka paine jalkojeni välissä alkoi kasautua. Minun oli pakko avata suuni, ja voihkia ja valittaa nautintoni ilmoille. Miehen toinen käsi puristui entistä kovemmin lantiolleni ja sormien liike nopeutui. Minun oli vaikea pysyä enää jaloillani. Reiteni alkoivat tärisemään ja jouduin pitämään itseäni ylhäällä enää käsieni voimin. Mies kiihdytti työntöjensä tahtia ja runnoi itseään sisälleni. Tunsin, kuinka alapääni alkoi supistelemaan ja silmissäni musteni. Huusin ääneen orgasmini kourissa ja mies painoi menemään kuin jänis, yhä kiihdyttäen ja kiihdyttäen. Yritin pitää itseni pystyssä ja roikkua miehen mukana. Hänkään ei enää kestänyt kauaa, vaan äänekkäästi voihkien veti itsensä sisältäni ja laukesi ähkäisten selälleni.
Huohotimme molemmat hyvän tovin. Vähitellen jalkojeni tärinä loppui ja pystyin taas seisomaan kunnolla. Nostin katseeni ja kohtasin miehen silmät.

-Sehän toimi hyvin, tuo aloe vera-geeli, totesin miehelle. 
-Joo se on tosi tehokas, mies naurahti ja kääntyi hakemaan vessapaperia.

Mies kuivasi mällinsä selältäni ja vedin uimapukuni takaisin päälleni. Käännyin miehen puoleen. 

-Riittääkö tämä yksi levitys, vai tarvitsenkohan vielä lisää?

Miehen silmissä välähti.

-Mä luulen, että tota kannattaisi lisätä vielä yötä vasten, mies vastasi katsoen minua tutkivasti.
-Huone 265, sopisiko vaikka yhdeksältä? Kysyin ja tuijotin miestä takaisin.

Nuorukainen nyökkäsi ja lähdin ulko-ovea kohti. Oven ulkopuolella istui kynnyksellä nuori mies selaten puhelintaan. Kuullessaan oven avautuvan hän käänsi katseensa minuun ja ymmärsin hänen olevan miehen huonetoveri. Silmäilin istuvaa miestä, lihaksikas ja komea, kuten ystävänsäkin.

-Tulkaa ihmeessä molemmat illalla kylään, tarjoan vaikka lasilliset, huikkasin lähtiessäni.'

     En jäänyt katsomaan perääni, mutta aloin odottaa iltaa vieläkin suuremmalla innolla.

Kommentit